Lapsele jõulukingi ostnud mees sai petta

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastele mõeldud tööriistakomplekt.
Lastele mõeldud tööriistakomplekt. Foto: Lugeja foto

Rocca al Mare keskuse Koduekstrast üheksaosalise tööriistakomplekti soetanud Alar avastas, et pakendi sisu ei vasta sugugi sellele, mida pakendi peal lubatakse.

Foto: Lugeja pilt

Alar ostis tööriistakomplekti jõuludeks oma pojale. Enne kui ta seda kinkepaberisse pakkima hakkas, torkas talle silma pakendil olev märge, et komplekt töötab patareidega. Ta avas pakendi, kuid avastas nördimusega, et patareisid polegi kuhugi panna.

«Pakendile on selgelt märgitud, et see töötab kahe patareiga ja nii ma eeldasingi, et pakendil olev info vastab tõele, ning patareid lähevad ilmselt komplekti kuuluva akutrelli sisse,» rääkis Alar.

«Juba akutrelli kätte võttes tundus see kuidagi kahtlaselt kerge olevat ja tundus, et mingit elektroonikat see vist küll ei sisalda,» ütles ta. «Kahtlused saidki kinnitust, kui nägin, et akutrellis pole ainsamatki detaili, mille külge isegi MacGyver suudaks patareid ühendada!»

Alar tahab ka teisi lapsevanemaid hoiatada. «Kui see ei ole tarbija petmine, siis mis see on? Samahästi võiks müüa mootorsae pakendisse pandud käsisaagi!» leidis ta.

Mees kavatseb selle 13 eurot maksnud komplekti poodi tagastada. Tal ei olegi niivõrd kahju sellest rahast kui pigem ajast, mis kingituse otsimisele kulus. Samas leidis ta, et mõnele inimesele võib ka 13 eurot suur summa olla.

Koduekstra turundus- ja tootejuhi Kairi Liiva sõnul kontrolliti toode üle ning selgus, et tootja on pakendile tõepoolest ekslikult lisanud märgistuse, et see on patareidega. «Teavitame tootel olevast eksitavast infost Koduekstra kliente ja oleme valmis toote tagasi ostma, kui kliendile antud toode ei sobi,» lisas ta.

Foto: Lugeja foto
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles